On està el lloc? (VerdCel) [2004]


Aparece en la discografía de
Comentarios

Aquest és un Ep amb 6 temes que eren mostra del treball que s'havia estat fent fins el moment (2004), un document que resumia l'espectacle amb què es va estrenar aquest projecte de VerdCel: "La Cordeta s/e".
"On està el lloc?" és un recull de temes i ja una segona mostra (la primera havia estat una maqueta, Bagatge d'una fusió) del fet musical i plàstic que s'amalgamen als seus treballs. Un digipack amb unes il·lustracions i un fil conductor que mostrava la història d'un primer personatge. El moviment, el paisatge i el viatge s'intuïen ja en els seus continguts; idees que desenvoluparan els seus treball posteriors en profunditat així com en la forma de treballar del seu equip creatiu; principalment fins a 2008 alfOnS Olmo Boronat (lletres i música) i Daniel Olmo Boronat (vesant plàstica del grup).


 
PUBLICIDAD
CANCIONES + EN ESTE DISCO
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM

 

HOY DESTACAMOS
25 años de su muerte

el 08/08/2017

La muestra Yupanqui. Tierra que anda abrió hoy sus puertas en Buenos Aires para rendir homenaje a Atahualpa Yupanqui (1908-1992), padre del folclore argentino, a 25 años después de su muerte y 110 de su nacimiento.

HOY EN PORTADA
Nuevo cancionero y discografía

por Carles Gracia Escarp el 16/08/2017

Flamenco, jazz, poesía cantada, canción de autor, cant d’estil y canción tradicional valenciana, tanto desde su periplo holandés como desde su tierra, todas estas músicas han ido conformando la personalidad artística de Carles Dénia. Una senda musical reunida en Cancioneros por primera vez al completo.

 © 2017 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

Notas legales

Qué es cancioneros
Aviso legal
• Política de privacidad

Servicios

Contacto
Cómo colaborar
Criterios
Estadísticas
Publicidad

Síguenos

   

 

Acceso profesional