On està el lloc? (VerdCel) [2004]


Aparece en la discografía de
Comentarios

Aquest és un Ep amb 6 temes que eren mostra del treball que s'havia estat fent fins el moment (2004), un document que resumia l'espectacle amb què es va estrenar aquest projecte de VerdCel: "La Cordeta s/e".
"On està el lloc?" és un recull de temes i ja una segona mostra (la primera havia estat una maqueta, Bagatge d'una fusió) del fet musical i plàstic que s'amalgamen als seus treballs. Un digipack amb unes il·lustracions i un fil conductor que mostrava la història d'un primer personatge. El moviment, el paisatge i el viatge s'intuïen ja en els seus continguts; idees que desenvoluparan els seus treball posteriors en profunditat així com en la forma de treballar del seu equip creatiu; principalment fins a 2008 alfOnS Olmo Boronat (lletres i música) i Daniel Olmo Boronat (vesant plàstica del grup).


 
PUBLICIDAD
CANCIONES + EN ESTE DISCO
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM

 

HOY DESTACAMOS
En la sede de la UNESCO

el 04/12/2017

La exposición fotográfica Gira por los barrios, del cantautor Silvio Rodríguez, quedó inaugurada hoy en la sede parisina de Unesco para mostrar una faceta poco conocida del artista, considerado uno de los grandes exponentes de la cultura cubana.

HOY EN PORTADA
Gira 40 quilates

por Carles Gracia Escarp el 11/12/2017

Crónica del concierto de Pasión Vega presentando su último disco 40 quilates en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, 9 de diciembre de 2017, dentro de la programación del 19 Festival Mil·lenni de Barcelona. También anunciamos hoy la próxima publicación del Cancionero y Discografía completa de Pasión Vega en Cancioneros.com.

 © 2017 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

Notas legales

Qué es cancioneros
Aviso legal
• Política de privacidad

Servicios

Contacto
Cómo colaborar
Criterios
Estadísticas
Publicidad

Síguenos

   

 

Acceso profesional