La gossa sorda

Intro


Imprimir canciónEnviar corrección de la canciónEnviar canción nuevafacebooktwitterwhatsapp


Allà pel segle XXI, a la fi dels confins de la Marina Alta, va nàixer d'entre les entranyes de la mitja capeta un esperit contumaç, que tenia forma de gossa albellonera d'orelletes insonores i emetia els seus clams en notes musicals d'índole festiva, escrites en compàs de compassillos i ordenades en rigorosa fila índia.

Desde Pego con amor
Amorguenm fokenm Peggo
Desde Piego com amiore

La Gossa Sorda presenta:

(udol de gos-llop)

Garrotades
Garrotini

Garrotus

Garrotum meha.

Garrotoire

Pam pam al culo

Il est dit pim pim al cuil.

Garrotades, (pollastre morrongo i gallina lloca) una història imaginària basada en la vida real, estructurada en versos digitals i amanida amb compassos entravessats de música esquizofrènica.

Garrotades, (rialla malèvola) una bacanal d'harmonies estrambòtiques unides entre si amb pinces d'estendre roba i adobades per la força tremebunda d'un garrot democràticament totalitari.

Garrotades, (gos impertinent) una paròdia musical composta per sintonies analògiques, articulades amb pinzellades de rock indecorós, country matutí i reagge matemàticament imperial manat per la vara renovadora del music-hall.

Garrotades, (bou calent)un disc que canta la fam i plora les misèries del trellat, un disc de procedència canina enregistrada en textures sordes de temàtiques sonores i compost interpretat i dirigit per La Gossa Sorda. (brega de gossos)

Una gossa que ni és gossa ni està sorda i que huí canta a ritme de Garrotades.(pollastre tomaqueret)

Continuant la partida.