Els Dröpools

Koklif

Imprimir canciónEnviar corrección de la canciónEnviar canción nuevafacebooktwitterwhatsapp


Crits i veus de carallots molestant el personal koklif, aclenc, que diu?! Felcoc i un planking abismal Els penques brètols i altres folls som els del fons del bar aquesta nit serà brutal Rock’n’roll municipal Mil festes a la catxonda Histories per no oblidar Solcant les aigües de les platges De l’alt Empordà Els colzes amb teranyines d’estar a la barra repenjats autos de xoc i atraccions Diversió! Sense pantalons!

KOKLIF! ELS QUE SOM I ELS QUE HEM SIGUT LA FLAMA DE JOVENTUT BRINDEM TOTS JUNTS PERQUÈ AIXÒ NO S’ACABI... KOKLIF! ELS QUE SOM I ELS QUE HEM SIGUT UNA COLLA INDECENT AQUEST ÉS EL NOSTRE MOMENT.

Vestits de 21 botó Cap d’any al pavelló Vermut i calçotada Barbacoa improvisada Bandera rosa oneja al vent Per la festa major Pel quinto sanku trona Que se li pagui que es ben bona!! (Tornada) Al passar el temps t’adones Que poden canviar les coses Però ben segur que no perdràs L’esperit amb que ens vam criar Un poder per parar tempestes I ser amos de les festes Som els que som i seguirem Koklif al cor orgull etern!