cratOR

Tornarem a respirar


Imprimir canciónEnviar corrección de la canciónEnviar canción nuevafacebooktwitterwhatsapp


A vegades m'oblido que encara ets aquí, Que segueix igual allò que junts vam compartir.
Cada nit em pregunto si encara somrius, si encara ets feliç al veure en que m´he convertit.
Sento, que estàs a dins meu,  que serà tot  breu i tornarem a respirar. Sento, que no ha estat en va. Que serà tot  breu i ens tornarem a retrobar. I ara passen els dies i tot va canviant, mentre el temps intenta esborrar les obvietats. Cada nit em pregunto encara somrius, si encara ets feliç al veure en que m'he convertit. Sento, que estàs a dins meu, 
que serà tot  breu i tornarem a respirar. Sento, que no ha estat en va. Que serà tot  breu i ens tornarem a retrobar per... Sentir profundament el mal que fet. Ressorgir per dir-te que em fas falta. Els pecats que no expliquen els moments perduts, la meva intenció no era haver-te decebut. Cada nit em pregunto si encara somrius, si encara ets feliç al veure en que m'he convertit. Sento, que estàs a dins meu, que serà tot  breu i tornarem a respirar.
Sento, que no ha estat en va. Que serà tot  breu i ens tornarem a retrobar per... Encara que he intentat imaginar-te, no puc deixar de sentir-me culpable, la nit regalarà moments que el dia ens roba al despertar. Sentir profundament el mal que fet. Ressorgir per dir-te que em fas falta.