ALBERT ALFORCEA


Fecha de nacimiento:
27 de diciembre de 1968

Sumario
Trovapedia
Canciones compuestas por
Albert Alforcea
Cancioneros con canciones
de Albert Alforcea
Albert Alforcea i Granés (Figueres, 1968) és un il·lustrador, autor, cantautor i instrumentista.

Assisteix a l'acadèmia Àurea de Figueres. Els seus inicis són com a col·laborador a setmanaris locals i feines particulars. Amb el grup Alara Kalama, amb qui treballa com a compositor, cantant i percussionista, publica dos àlbums Aigua viva (1997) i L'essència dels colors (1999). S'especialitza en il·lustració infantil i juvenil al qual «utilitza dos formats: unes guies, en què ens presenta uns personatges que viuen en un univers paral·lel, i les novel·les, en què es desenvolupa una trama amb aquests éssers.» A més de les pròpies creacions és actiu al camp de la il·lustració: realitza portades, samarretes o marxandatge.

L'any 2014 publica Sis i un tros de fusta, un conte construït a base de frases curtes ben cohesionades, d'estil fresc, i amb il·lustracions en gamma de grisos, resoltes amb bon sentit estètic, amb l'ús del tondo (format rodó), que permet a l'artista esprémer un cert gust decorativista.


Obra seleccionada  • El llibre dels éssers fantàstics de Catalunya (Barcelona: 2010)
  • El llibre dels éssers fantàstics de l'escola (Barcelona: 2011)
  • Rescat al pic de les bruixes, novel·la, (Barcelona: 2010)
  • Sis i un tros de fusta (Barcelona: 2014)
  • Llegendes de bruixes i altres històries dels boscos (Barcelona: 2017)
 El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

 


 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 08/04/2021

Pecata Beata (Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora, productora, cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

HOY EN PORTADA
26 Festival BarnaSants 2021

por Xavier Pintanel el 27/03/2021

Maria del Mar Bonet y Borja Penalba presentaron su primer disco conjunto el pasado 31 de enero en el Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en el marco del BarnaSants, un festival que en su intención de ser "confederal" también ha programado este concierto en Palma (Mallorca), València, Balaguer y Castelldefels.

PUBLICIDAD

 

 © 2021 CANCIONEROS.COM