GUILLEM SANSÓ


Sumario
Trovapedia
Canciones compuestas por
Guillem Sansó
Cancioneros con canciones
de Guillem Sansó
Escúchalo en Apple Music
Guillem Sansó és un cantant mallorquí que, després d'anys de compondre per a altres intèrprets -bàsicament en llengua castellana-, publica l'any 1995 un primer disc (Tronat) on ell mateix interpreta les seues cançons. L'àlbum és format per deu peces que van des del rock al valset passant pel corrido mexicà.

Al començament del 1997, Guillem Sansó es presenta per primer cop a Barcelona -fent una breu primera part de Javier Krahe en uns concerts del cicle Barnasants que tenen lloc a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors-. A la fi del mateix any, Tronat és reeditat pel seu mànager Josep Sanz dins de la seva pròpia companyia discogràfica, Stress Music.

Sansó també ha escrit temes per a altres cantants, com ara Marisa Rojas.
 El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

 


 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 08/04/2021

Pecata Beata (Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora, productora, cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

HOY EN PORTADA
26 Festival BarnaSants 2021

por Xavier Pintanel el 27/03/2021

Maria del Mar Bonet y Borja Penalba presentaron su primer disco conjunto el pasado 31 de enero en el Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en el marco del BarnaSants, un festival que en su intención de ser "confederal" también ha programado este concierto en Palma (Mallorca), València, Balaguer y Castelldefels.

PUBLICIDAD

 

 © 2021 CANCIONEROS.COM