JORDI MONTAÑEZ


Jordi Montañez (Barcelona, 11 de juny de 1985) és un músic i cantautor català, que forma part de l'actual escena de cançó en llengua catalana. Montañez ha editat dues maquetes, tres treballs discogràfics, un disc digital en directe, ha participat en el Tribut de Sorra i fulles al poeta Miquel Martí i Pol tot musicant el poema Romanço, a l'homenatge a Quico Pi de la Serra Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador'(BarnaSants, 2014) amb la cançó 'Sento el vent', a l'homenatge a Joan Pau Giné Canten Giné (Adiu Ça Va?, 2014) amb la cançó 'Els teus dies' i al recopilatori benèfic Canciones contra el hambre.

Des de la seva formació l'any 2012 forma part del col·lectiu La Cançó Necessària, amb Pau AlabajosCesk FreixasMeritxell Gené, Josep Romeu i Andreu Valor, per fer visible l'escena de la cançó compromesa als Països Catalans, donat a conèixer amb la lectura del manifest homònim a Petra (Mallorca) l'1 de febrer de 2013 en l'acte de presentació de la campanya Som Països Catalans.[23]


Discografia



  • 2009: Maqueta (autoedició)
  • 2010: 2a Maqueta (autoedició)
  • 2011: Dolça Victòria (Temps Record)
  • 2011: Tribut de Sorra i fulles amb la cançó Romanço (Editorial Mediterrània)
  • 2013: Cançons d'ara (Mésdemil)
  • 2015: Anòxia (Satélite K)
  • 2017: Anòxia. Live at Beatgarden (Satélite K)


Reconeixements



  • 2016: Guanyador del Premi Millor cançó català en el XVIII Certamen Joves Cantautors d'Elx amb la cançó 'Diamant 232'
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Novedad discográfica

    el 30/10/2018

    El 23 de noviembre es la fecha de puesta a la venta de Vida, el nuevo disco de Ana Belén, su primer álbum con canciones inéditas en 11 años; una colección de composiciones de un optimismo desbordante que interpreta con el coraje y la sensibilidad que la caracterizan. Esta vida es un regalo es el primer single.

    HOY EN PORTADA
    «Si dejas de cantar te morirás»

    por Isabel Llano el 06/11/2018

    Albert Pla presenta disco, Miedo, consecuencia del espectáculo homónimo que estrenó el pasado mes de enero en Buenos Aires. Nosotros asistimos al concierto de la Sala Barts en Barcelona, el 18 de octubre, el mismo día que lanzaba su nuevo álbum.

     



    © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional