JORDI MONTAÑEZ


Jordi Montañez (Barcelona, 11 de juny de 1985) és un músic i cantautor català, que forma part de l'actual escena de cançó en llengua catalana. Montañez ha editat dues maquetes, tres treballs discogràfics, un disc digital en directe, ha participat en el Tribut de Sorra i fulles al poeta Miquel Martí i Pol tot musicant el poema Romanço, a l'homenatge a Quico Pi de la Serra Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador'(BarnaSants, 2014) amb la cançó 'Sento el vent', a l'homenatge a Joan Pau Giné Canten Giné (Adiu Ça Va?, 2014) amb la cançó 'Els teus dies' i al recopilatori benèfic Canciones contra el hambre.

Des de la seva formació l'any 2012 forma part del col·lectiu La Cançó Necessària, amb Pau AlabajosCesk FreixasMeritxell Gené, Josep Romeu i Andreu Valor, per fer visible l'escena de la cançó compromesa als Països Catalans, donat a conèixer amb la lectura del manifest homònim a Petra (Mallorca) l'1 de febrer de 2013 en l'acte de presentació de la campanya Som Països Catalans.[23]


Discografia



  • 2009: Maqueta (autoedició)
  • 2010: 2a Maqueta (autoedició)
  • 2011: Dolça Victòria (Temps Record)
  • 2011: Tribut de Sorra i fulles amb la cançó Romanço (Editorial Mediterrània)
  • 2013: Cançons d'ara (Mésdemil)
  • 2015: Anòxia (Satélite K)
  • 2017: Anòxia. Live at Beatgarden (Satélite K)


Reconeixements



  • 2016: Guanyador del Premi Millor cançó català en el XVIII Certamen Joves Cantautors d'Elx amb la cançó 'Diamant 232'
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Óbito

    el 04/04/2019

    La poesía, el mundo de la canción de autor y el de la música latinoamericana en general entonó hoy al unísono "Cuando un amigo se va" en despedida y homenaje a su autor, el cantautor argentino Alberto Cortez, fallecido a los 79 años de edad en un hospital de la capital española.

    HOY EN PORTADA
    24 Festival BarnaSants 2019

    por Joan Carles Martínez el 06/04/2019

    La bonaerense Georgina Hassan pasó por la Sala Harlem de Barcelona en el marco del festival BarnaSants en un concierto en el que recorrió un poco toda su discografía con temas de sus trabajos anteriores y también, como no podía ser de otro modo iniciándonos en varios de su último CD Madreselva, donde ha musicalizado a diferentes poetisas argentinas.

     



    © 2019 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional