JORDI MONTAÑEZ


Jordi Montañez (Barcelona, 11 de juny de 1985) és un músic i cantautor català, que forma part de l'actual escena de cançó en llengua catalana. Montañez ha editat dues maquetes, tres treballs discogràfics, un disc digital en directe, ha participat en el Tribut de Sorra i fulles al poeta Miquel Martí i Pol tot musicant el poema Romanço, a l'homenatge a Quico Pi de la Serra Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador'(BarnaSants, 2014) amb la cançó 'Sento el vent', a l'homenatge a Joan Pau Giné Canten Giné (Adiu Ça Va?, 2014) amb la cançó 'Els teus dies' i al recopilatori benèfic Canciones contra el hambre.

Des de la seva formació l'any 2012 forma part del col·lectiu La Cançó Necessària, amb Pau AlabajosCesk FreixasMeritxell Gené, Josep Romeu i Andreu Valor, per fer visible l'escena de la cançó compromesa als Països Catalans, donat a conèixer amb la lectura del manifest homònim a Petra (Mallorca) l'1 de febrer de 2013 en l'acte de presentació de la campanya Som Països Catalans.[23]


Discografia



  • 2009: Maqueta (autoedició)
  • 2010: 2a Maqueta (autoedició)
  • 2011: Dolça Victòria (Temps Record)
  • 2011: Tribut de Sorra i fulles amb la cançó Romanço (Editorial Mediterrània)
  • 2013: Cançons d'ara (Mésdemil)
  • 2015: Anòxia (Satélite K)
  • 2017: Anòxia. Live at Beatgarden (Satélite K)


Reconeixements



  • 2016: Guanyador del Premi Millor cançó català en el XVIII Certamen Joves Cantautors d'Elx amb la cançó 'Diamant 232'
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Nuevo cancionero y discografía

    el 22/05/2018

    Presentamos el quinto de nuestros cancioneros y discografías anunciados en el marco de nuestro vigésimo aniversario. María Dolores Pradera siempre ha reivindicado —incluso cuando no estaba de moda— la obra de los grandes autores populares hispanoamericanos, desde José Alfredo Jiménez a Chabuca Granda, pasando por Atahualpa Yupanqui o Carlos Cano. Hoy la reivindicamos a ella.

    HOY EN PORTADA
    6 Festival Jardins de Pedralbes Barcelona 2018

    por Carles Gracia Escarp el 14/06/2018

    Mariza renovó su idilio con Barcelona en un concierto en el Festival Jardins de Pedralbes en el que presentó su nuevo disco de título homónimo Mariza, una obra que refleja bien el equilibrio artístico y personal de la cantante portuguesa en el presente, un espejo de calma hecho canción.

     



    © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional