IVAN BENET


Sumario
Trovapedia
Textos musicados de
Ivan Benet
Cancioneros con canciones
de Ivan Benet
Ivan Benet (Vic, 1976) és un actor de teatre i televisió. Llicenciat en Art Dramàtic en l'especialitat d'interpretació, va rebre el Premi Extraordinari de l'Institut del Teatre i va ser becat pel Teatre Lliure per participar en dos work in progress dirigits pel director holandès Johan Simons i la directora romanesa Cătălina Buzoianu. El 1999 va seguir estudis a l'International Theater Academy Ruhr. Schauspielhaus Bochum (Alemanya).

Ha actuat en més d'una trentena d'obres teatrals sota la direcció de Joan Ollé a Esperant Godot (2011), El jardí dels cinc arbres (2009), el Quadern gris (2009); Àlex Rigola a European House (2006), Ricard 3r (2005), Juli Cèsar (2004); Oriol Broggi a Jordi Dardin (1999), Mario Gas a La mare coratge i els seus fills (2001) o Julio Manrique a Llum de guàrdia (2011), American Buffalo (2010), entre altres. També ha intervingut en vuit sèries de televisió com Polseres vermelles o Ventdelplà, entre altres.
 El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

 


 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 08/04/2021

Pecata Beata (Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora, productora, cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

HOY EN PORTADA
26 Festival BarnaSants 2021

por Xavier Pintanel el 27/03/2021

Maria del Mar Bonet y Borja Penalba presentaron su primer disco conjunto el pasado 31 de enero en el Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en el marco del BarnaSants, un festival que en su intención de ser "confederal" también ha programado este concierto en Palma (Mallorca), València, Balaguer y Castelldefels.

PUBLICIDAD

 

 © 2021 CANCIONEROS.COM