JOAN MASDÉU


Joan Masdéu i Pallarols (Reus, 30 de setembre de 1974) és un compositor, cantant, guitarrista i actor català.

Masdéu inicià la seva carrera musical amb Terrat 26 i posteriorment va pertànyer al grup Whiskyn's durant 17 anys (1992-2009). Actualment Masdéu està fent carrera en solitari.


Discografia



Amb Whiskyn's

  • Maqueta (1992)
  • Whisky'ns cullons (1994)
  • Toc al dos (1996)
  • Lila (1997)
  • De la nit al dia (1999)
  • Lluny (2001)
  • On (2004)
  • Souvenirs (2005)
  • Reus-París-Londres (2007)
A més, amb el grup va col·laborar en els discos Els joves (1993), Com un huracà (1996), Altres cançons de Nadal, 2 (2002), Deixa't estimar en català, vol.2 (2002), Remixes Global 06 (2006) i El disc de la Marató (2006).

En solitari


També va participar en la banda sonora de la sèrie de televisió Polseres vermelles (2011) i El disc de la Marató (2011).


Filmografia com a actor



  • 1995 - Estació d'enllaç, sèrie de TV3
  • 1996 - Un cos al bosc, pel·lícula de Joaquim Jordà
  • 1997 - El joc de viure, sèrie de TV3
  • 1999 - Quan els paisatges de Cartier-Bresson, obra de teatre
  • 2000 - Dones, pel·lícula de Judith Colell
Entre 1998 i 2000 formà part de la companyia teatral Accècit.


Vegeu també



  • Whiskyn's
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Novedad discográfica

    el 30/10/2018

    El 23 de noviembre es la fecha de puesta a la venta de Vida, el nuevo disco de Ana Belén, su primer álbum con canciones inéditas en 11 años; una colección de composiciones de un optimismo desbordante que interpreta con el coraje y la sensibilidad que la caracterizan. Esta vida es un regalo es el primer single.

    HOY EN PORTADA
    «Si dejas de cantar te morirás»

    por Isabel Llano el 06/11/2018

    Albert Pla presenta disco, Miedo, consecuencia del espectáculo homónimo que estrenó el pasado mes de enero en Buenos Aires. Nosotros asistimos al concierto de la Sala Barts en Barcelona, el 18 de octubre, el mismo día que lanzaba su nuevo álbum.

     



    © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional