JOAN MASDÉU


Fecha de nacimiento:
30 de septiembre de 1974

Sumario
Trovapedia
Canciones compuestas por
Joan Masdéu
Cancioneros con canciones
de Joan Masdéu
Más letras en CANCIONEROS
de Joan Masdéu
Artículos relacionados con
Joan Masdéu
Escúchalo en Apple Music
Joan Masdéu i Pallarols (Reus, 30 de setembre de 1974) és un compositor, cantant, guitarrista i actor català.

Masdéu inicià la seva carrera musical amb Terrat 26 i posteriorment va pertànyer al grup Whiskyn's durant 17 anys (1992-2009). Actualment Masdéu està fent carrera en solitari.


Discografia



Amb Whiskyn's

  • Maqueta (1992)
  • Whisky'ns cullons (1994)
  • Toc al dos (1996)
  • Lila (1997)
  • De la nit al dia (1999)
  • Lluny (2001)
  • On (2004)
  • Souvenirs (2005)
  • Reus-París-Londres (2007)
A més, amb el grup va col·laborar en els discos Els joves (1993), Com un huracà (1996), Altres cançons de Nadal, 2 (2002), Deixa't estimar en català, vol.2 (2002), Remixes Global 06 (2006) i El disc de la Marató (2006).

En solitari


També va participar en la banda sonora de la sèrie de televisió Polseres vermelles (2011) i El disc de la Marató (2011).


Filmografia com a actor



  • 1995 - Estació d'enllaç, sèrie de TV3
  • 1996 - Un cos al bosc, pel·lícula de Joaquim Jordà
  • 1997 - El joc de viure, sèrie de TV3
  • 1999 - Quan els paisatges de Cartier-Bresson, obra de teatre
  • 2000 - Dones, pel·lícula de Judith Colell
Entre 1998 i 2000 formà part de la companyia teatral Accècit.
 El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

 






 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 08/04/2021

Pecata Beata (Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora, productora, cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

HOY EN PORTADA
26 Festival BarnaSants 2021

por Xavier Pintanel el 27/03/2021

Maria del Mar Bonet y Borja Penalba presentaron su primer disco conjunto el pasado 31 de enero en el Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en el marco del BarnaSants, un festival que en su intención de ser "confederal" también ha programado este concierto en Palma (Mallorca), València, Balaguer y Castelldefels.

PUBLICIDAD

 

 



© 2021 CANCIONEROS.COM