JOAN MASDÉU


Fecha de nacimiento:
30 de septiembre de 1974

Sumario
Trovapedia
Artículos relacionados con
Joan Masdéu
Joan Masdéu i Pallarols (Reus, 30 de setembre de 1974) és un compositor, cantant, guitarrista i actor català.

Masdéu inicià la seva carrera musical amb Terrat 26 i posteriorment va pertànyer al grup Whiskyn's durant 17 anys (1992-2009). Actualment Masdéu està fent carrera en solitari.


Discografia



Amb Whiskyn's

  • Maqueta (1992)
  • Whisky'ns cullons (1994)
  • Toc al dos (1996)
  • Lila (1997)
  • De la nit al dia (1999)
  • Lluny (2001)
  • On (2004)
  • Souvenirs (2005)
  • Reus-París-Londres (2007)
A més, amb el grup va col·laborar en els discos Els joves (1993), Com un huracà (1996), Altres cançons de Nadal, 2 (2002), Deixa't estimar en català, vol.2 (2002), Remixes Global 06 (2006) i El disc de la Marató (2006).

En solitari


També va participar en la banda sonora de la sèrie de televisió Polseres vermelles (2011) i El disc de la Marató (2011).


Filmografia com a actor



  • 1995 - Estació d'enllaç, sèrie de TV3
  • 1996 - Un cos al bosc, pel·lícula de Joaquim Jordà
  • 1997 - El joc de viure, sèrie de TV3
  • 1999 - Quan els paisatges de Cartier-Bresson, obra de teatre
  • 2000 - Dones, pel·lícula de Judith Colell
Entre 1998 i 2000 formà part de la companyia teatral Accècit.


Vegeu també



  • Whiskyn's
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM
     
    Más nuevoMás leídoMás votado

     

    HOY DESTACAMOS
    Ànims, Animal!

    el 01/02/2019

    Hoy se ha presentado en Barcelona el concierto en homenaje a Luis Eduardo Aute "Ànims, Animal!" que tendrá lugar este sábado 2 de febrero y que, al igual que el que tuvo lugar en Madrid el pasado 10 diciembre, reunirá a varios amigos del cantautor para "darle ánimos". Cristina Narea, ha anunciado también un concierto similar para el mes de junio en México.

    HOY EN PORTADA
    24 Festival BarnaSants 2019

    por Xavier Pintanel el 02/02/2019

    Cesk Freixas inauguró el pasado 25 de enero el Festival BarnaSants en el Auditori de Barcelona con la presentación de su nuevo trabajo Festa Major (U98 Music 2019) con el acompañamiento inseparable de Víctor Nin.

     



    © 2019 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional