JOAN MASDÉU


Fecha de nacimiento:
30 de septiembre de 1974

Sumario
Trovapedia
Artículos relacionados con
Joan Masdéu
Joan Masdéu i Pallarols (Reus, 30 de setembre de 1974) és un compositor, cantant, guitarrista i actor català.

Masdéu inicià la seva carrera musical amb Terrat 26 i posteriorment va pertànyer al grup Whiskyn's durant 17 anys (1992-2009). Actualment Masdéu està fent carrera en solitari.


Discografia



Amb Whiskyn's

  • Maqueta (1992)
  • Whisky'ns cullons (1994)
  • Toc al dos (1996)
  • Lila (1997)
  • De la nit al dia (1999)
  • Lluny (2001)
  • On (2004)
  • Souvenirs (2005)
  • Reus-París-Londres (2007)
A més, amb el grup va col·laborar en els discos Els joves (1993), Com un huracà (1996), Altres cançons de Nadal, 2 (2002), Deixa't estimar en català, vol.2 (2002), Remixes Global 06 (2006) i El disc de la Marató (2006).

En solitari


També va participar en la banda sonora de la sèrie de televisió Polseres vermelles (2011) i El disc de la Marató (2011).


Filmografia com a actor



  • 1995 - Estació d'enllaç, sèrie de TV3
  • 1996 - Un cos al bosc, pel·lícula de Joaquim Jordà
  • 1997 - El joc de viure, sèrie de TV3
  • 1999 - Quan els paisatges de Cartier-Bresson, obra de teatre
  • 2000 - Dones, pel·lícula de Judith Colell
Entre 1998 i 2000 formà part de la companyia teatral Accècit.


Vegeu també



  • Whiskyn's
  •  El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Óbito

    el 04/04/2019

    La poesía, el mundo de la canción de autor y el de la música latinoamericana en general entonó hoy al unísono "Cuando un amigo se va" en despedida y homenaje a su autor, el cantautor argentino Alberto Cortez, fallecido a los 79 años de edad en un hospital de la capital española.

    HOY EN PORTADA
    24 Festival BarnaSants 2019

    por Joan Carles Martínez el 06/04/2019

    La bonaerense Georgina Hassan pasó por la Sala Harlem de Barcelona en el marco del festival BarnaSants en un concierto en el que recorrió un poco toda su discografía con temas de sus trabajos anteriores y también, como no podía ser de otro modo iniciándonos en varios de su último CD Madreselva, donde ha musicalizado a diferentes poetisas argentinas.

     



    © 2019 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional