MARIA ARNAL


Maria Arnal (Badalona, 1987) és una cantant catalana.

Membre d'una família vinculada a la música amateur, va començar a escriure cançons i a tocar la guitarra a divuit anys. Va començar estudis de literatura i traducció a la universitat, i va compaginar-ho amb feines temporals diverses, com la d'acomodadora al Teatre Lliure, entre altres. A causa d'un trencament del fèmur, el 2014 deixa la feina i posteriorment comença a estudiar cant a l'Escola de Música Moderna de Badalona, a fer actuacions i a continuar de formar-se amb Marc Sempere, impulsor del col·lectiu Compartir Dóna Gustet, i amb Jasmin Martorell, professor de lírica que havia estat deixeble de Montserrat Caballé. A nivell musical, basa el seu fons en la música de tradició oral de la península Ibèrica; segons diu l'artista, vol apropar-se a la tradició des de la cultura lliure en l'era digital.

Ha publicat tres discs, amb l'acompanyament musical de Marcel Bagés a la guitarra elèctrica.


Discografia  • Remescles, acoples i melismes (EP, 2015)
  • Verbena (EP, 2016)
  • 45 cerebros y 1 corazón (LP, 2017)
 El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

 


 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
 
Más nuevoMás leídoMás votado
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 08/04/2021

Pecata Beata (Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora, productora, cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

HOY EN PORTADA
26 Festival BarnaSants 2021

por Xavier Pintanel el 27/03/2021

Maria del Mar Bonet y Borja Penalba presentaron su primer disco conjunto el pasado 31 de enero en el Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en el marco del BarnaSants, un festival que en su intención de ser "confederal" también ha programado este concierto en Palma (Mallorca), València, Balaguer y Castelldefels.

PUBLICIDAD

 

 © 2021 CANCIONEROS.COM