SÍLVIA TOMÁS


Sílvia Tomàs (La Prosperitat, Barcelona, 17 d'agost de 1990) és una cantautora catalana que escriu cançons compromeses amb els temps que ens han tocat viure, basades en reflexions, experiències, emocions i en l'anhel de transformar el món.

Des de 2013 l'acompanyen els músics Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra, formant Sílvia Tomàs Trio.

Tota la seva música està gravada amb llicència Creative Commons es pot descarregar gratuïtament des de la seva web.


Discografia



  • 2012: Decido / Decideixo
  • 2014: Desaprendiendo lo aprendido
  • 2015: Carta a Kobane (senzill)
  • 2017: Següent pas
  • 2017: Al cor (senzill)


Enllaços externs



  • Categoria:Cantautors barcelonins
     El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Testimonio

    el 12/07/2018

    La sonrisa de Víctor Jara, imborrable en mi memoria, quedó atrás. La fila india de prisioneros —manos en la nuca— siguió su marcha.

    HOY EN PORTADA
    Festival Grec 2018

    por Carles Gracia Escarp el 18/07/2018

    Coetus presentó su tercer disco de estudio: De banda a banda (Satélite K, 2018) en la Sala Apolo de Barcelona, en el marco del Festival Grec 2018.

     



    © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional