JOSÉ MANUEL PAGÁN


Sumario
Trovapedia
Canciones compuestas por
José Manuel Pagán
Cancioneros con canciones
de José Manuel Pagán
José Manuel Pagán Santamaría (Lausana, Suïssa, 1949) és un pianista i compositor suís resident a Gelida (Alt Penedès).

Va estudiar als Conservatoris de Madrid i de Barcelona, i s'especialitzà en música contemporània.

Ha escrit música per a espectacles de dansa (companyia Roseland: Blau Marí, Flit, Flit, La casa per la finestra, El país sense nom...), per a l'obra Bogeries, de Tortell Poltrona, i per a diversos esdeveniments com ara el pavelló espanyol de l'Expo 92, la desena edició dels Premis Goya, o les cerimònies inaugurals del Primer Campionat Mundial d'Esports per a Invidents i dels Special Olimpics Barcelona 2000, entre d'altres.

En el camp del cinema, on va debutar amb la partitura per a Lola, de Bigas Luna, ha treballat amb diferents directors catalans, com ara Jordi Cadena (La senyora, 1987) o Rosa Vergés a Tic-Tac (1997), per la que va ser nominat al Goya. També és director de l'Orquestra de la Bona Sort


Filmografia



  • 1985: Lola, de Bigas Luna
  • 1985: La Femme et le pantin, de Mario Camús, telefim
  • 1986: Angoixa, de Bigas Luna
  • 1986: Un día volveré, de Francesc Betriu, telefim
  • 1987: La senyora, de Jordi Cadena
  • 1987: Esa cosa con plumas, d'Oscar Ladoire
  • 1993: Mal d'amors, de Carles Balagué
  • 1994: Souvenir, de Rosa Vergés
  • 1995: Nexe, de Jordi Cadena
  • 1995: Assumpte intern, de Carles Balagué
  • 1995: Dones i homes, d'Antoni Verdaguer, telefim
  • 1996: Pon un hombre en tu vida, d'Eva Lesmes
  • 1996: En brazos de la mujer madura, de Manuel Lombardero
  • 1997: Tic-Tac, de Rosa Vergés
  • 1997: Amor de hombre, de Juan Luis Iborra i Yolanda García Serrano
  • 1998: Dues dones, d'Enric Folch, telefim
  • 2001: L'illa de l'holandès, de Sígfrid Monleón
  • 2001: Dones, de Judith Colell
  • 2002: Aro Tolbukhin. Dins la ment de l'assassí, d'Agustí Villaronga, Lydia Zimmermann i Isaac P. Racine
  • 2010: Pa negre, d'Agustí Villaronga


Música per a sèries de TV



  • Kiu i els seus amics, de Bigas Luna, TV3
  • Poltrona Express, de Ricard Reguant, TV3
  • De moda, de diversos directors, TV2
  • No sé bailar, de Juan Tébar, TV1
  • Un día volveré, de Francesc Betriu, TV1
  • Crònica, de Llorenç Soler
  • La pesca, de Ferran Llagostera, autonòmiques
  • La memòria dels Cargols, de Joan Lluís Bozzo, TV3
  • Los océanos del hombre, de Juan Carlos Arbéx, autonòmiques


Enllaços externs



  •  El contenido de este artículo ha sido extraído total o parcialmente de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Óbito

    el 04/04/2019

    La poesía, el mundo de la canción de autor y el de la música latinoamericana en general entonó hoy al unísono "Cuando un amigo se va" en despedida y homenaje a su autor, el cantautor argentino Alberto Cortez, fallecido a los 79 años de edad en un hospital de la capital española.

    HOY EN PORTADA
    24 Festival BarnaSants 2019

    por Joan Carles Martínez el 06/04/2019

    La bonaerense Georgina Hassan pasó por la Sala Harlem de Barcelona en el marco del festival BarnaSants en un concierto en el que recorrió un poco toda su discografía con temas de sus trabajos anteriores y también, como no podía ser de otro modo iniciándonos en varios de su último CD Madreselva, donde ha musicalizado a diferentes poetisas argentinas.

     



    © 2019 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional