JOSÉ MANUEL PAGÁN


Sumario
Trovapedia
Canciones compuestas por
José Manuel Pagán
Cancioneros con canciones
de José Manuel Pagán
José Manuel Pagán Santamaría (Lausana, Suïssa, 1949) és un pianista i compositor suís resident a Gelida (Alt Penedès).

Va estudiar als Conservatoris de Madrid i de Barcelona, i s'especialitzà en música contemporània.

Ha escrit música per a espectacles de dansa (companyia Roseland: Blau Marí, Flit, Flit, La casa per la finestra, El país sense nom...), per a l'obra Bogeries, de Tortell Poltrona, i per a diversos esdeveniments com ara el pavelló espanyol de l'Expo 92, la desena edició dels Premis Goya, o les cerimònies inaugurals del Primer Campionat Mundial d'Esports per a Invidents i dels Special Olimpics Barcelona 2000, entre d'altres.

En el camp del cinema, on va debutar amb la partitura per a Lola, de Bigas Luna, ha treballat amb diferents directors catalans, com ara Jordi Cadena (La senyora, 1987) o Rosa Vergés a Tic-Tac (1997), per la que va ser nominat al Goya. També és director de l'Orquestra de la Bona Sort


Filmografia



  • 1985: Lola, de Bigas Luna
  • 1985: La Femme et le pantin, de Mario Camús, telefim
  • 1986: Angoixa, de Bigas Luna
  • 1986: Un día volveré, de Francesc Betriu, telefim
  • 1987: La senyora, de Jordi Cadena
  • 1987: Esa cosa con plumas, d'Oscar Ladoire
  • 1993: Mal d'amors, de Carles Balagué
  • 1994: Souvenir, de Rosa Vergés
  • 1995: Nexe, de Jordi Cadena
  • 1995: Assumpte intern, de Carles Balagué
  • 1995: Dones i homes, d'Antoni Verdaguer, telefim
  • 1996: Pon un hombre en tu vida, d'Eva Lesmes
  • 1996: En brazos de la mujer madura, de Manuel Lombardero
  • 1997: Tic-Tac, de Rosa Vergés
  • 1997: Amor de hombre, de Juan Luis Iborra i Yolanda García Serrano
  • 1998: Dues dones, d'Enric Folch, telefim
  • 2001: L'illa de l'holandès, de Sígfrid Monleón
  • 2001: Dones, de Judith Colell
  • 2002: Aro Tolbukhin. Dins la ment de l'assassí, d'Agustí Villaronga, Lydia Zimmermann i Isaac P. Racine
  • 2010: Pa negre, d'Agustí Villaronga


Música per a sèries de TV



  • Kiu i els seus amics, de Bigas Luna, TV3
  • Poltrona Express, de Ricard Reguant, TV3
  • De moda, de diversos directors, TV2
  • No sé bailar, de Juan Tébar, TV1
  • Un día volveré, de Francesc Betriu, TV1
  • Crònica, de Llorenç Soler
  • La pesca, de Ferran Llagostera, autonòmiques
  • La memòria dels Cargols, de Joan Lluís Bozzo, TV3
  • Los océanos del hombre, de Juan Carlos Arbéx, autonòmiques


Enllaços externs



  •  El contenido de este artículo ha sido extraído de la Viquipèdia (Wikipedia en catalán) bajo licencia Creative Commons.

     










     
    PUBLICIDAD
    PUBLICIDAD

     

    LO + EN CANCIONEROS.COM

     

    HOY DESTACAMOS
    Caso Víctor Jara

    el 21/07/2018

    La hija del popular cantante chileno Víctor Jara instó al gobierno chileno a actuar más rápido para presionar por la extradición desde Estados Unidos de uno de los responsables por el asesinato de su padre en 1973.

    HOY EN PORTADA
    Nuevo cancionero y discografía

    por Miquel Pujadó el 31/07/2018

    Presentamos el séptimo de nuestros cancioneros y discografías anunciados en el marco de nuestro vigésimo aniversario. Guillermina Motta, octavo miembro de "Els Setze Jutges", cantautora, actriz, vedette. Sensibilidad y picardía. En fin, ternura y purpurina.

     



    © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

    Notas legales

    Qué es cancioneros
    Aviso legal
    • Política de privacidad

    Servicios

    Contacto
    Cómo colaborar
    Criterios
    Estadísticas
    Publicidad

    Síguenos

       

     

    Acceso profesional