Letras de canciones
Vota: +0


Idiomas
 

Traducción automática
       
NOTA IMPORTANTE El uso de traducciones automáticas suele dar resultados inesperados.
 
Aparece en la discografía de

Problema


Versión de Ramon Muntaner
Problema:

Si un tren corre de sud a nord a 80 km/hora, un altre tren corre de nord a sud a la mateixa velocitat i una aixeta raja 15 litres d'aigua per minut... Quan temps tardarà el tren a ofegar-se al safareig? Quants anys té el revisor? Com es diu el gendre de la portera de la de propietària del safareig? I l'home que va perdre el tren per excés de catxassa o per no tenir canvi? Quin diàmetre tindrà una peça de dos rals posada sobre la via després de haver-hi passat el tren.

Vejam! Si un tren corre de sud a nord és com si corregués de nord a sud però a l'inrevés perquè l'ordre dels factors no altera el resultat del teu nom Marta i per tant no sabem si estudia o treballa. D'altra banda si multipliquem els litres d'aigua pel nombre de vagons-llit ens permetrà saber que avui no l'he vista ni hem passejat agafats de la mà entre els arbres del passeig i l'enveja dels companys. Si vessa quinze litres d'aigua per minut els carrers seran mullats i comentarem que potser a l'endemà farà sol.

Per tant és evident que el tren només té un vagó. Per què en calen més si a les deu tanquen l'escala? I si els trens no es trobaven i fos ella que nedant s'ofegava? Jo la salvaria anant de liana i si ella era el primer tren i jo era el raig d'aigua? Els trens es creuaran en girar aquesta plana i aniran buits sense gent ni paraules.

Al safareig vaixells enemics amb bandera pirata.






 
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

por María Gracia Correa el 03/04/2024

El jueves 14 de marzo Mayte Martín presentó en el Teatro de la Maestranza de Sevilla su nuevo espectáculo: Tatuajes. Se trata de una colección de joyas de grandes autores universales llevados magistralmente al territorio particular de la artista. Con este concierto y con el disco que lleva el mismo nombre, rinde homenaje a la canción de autor más global, a la que traspasa fronteras y conforma una parte primordial de la memoria sentimental de diferentes generaciones.

HOY EN PORTADA
Novedad discográfica

por Carles Gracia Escarp el 03/04/2024

Desde los veintiún años la argentina Carmen Aciar es una barcelonesa más, llegó para descubrirse en su arte por las calles de Barcelona, sumando sus propias historias desde que llegó en ese agosto de 2022 para habitar esta ciudad en sus incertidumbres, sus composiciones ya conforman su primer disco Historias mías.

 



© 2024 CANCIONEROS.COM