On està el lloc? (VerdCel) [2004]


Aparece en la discografía de
Comentarios

Aquest és un Ep amb 6 temes que eren mostra del treball que s'havia estat fent fins el moment (2004), un document que resumia l'espectacle amb què es va estrenar aquest projecte de VerdCel: "La Cordeta s/e".
"On està el lloc?" és un recull de temes i ja una segona mostra (la primera havia estat una maqueta, Bagatge d'una fusió) del fet musical i plàstic que s'amalgamen als seus treballs. Un digipack amb unes il·lustracions i un fil conductor que mostrava la història d'un primer personatge. El moviment, el paisatge i el viatge s'intuïen ja en els seus continguts; idees que desenvoluparan els seus treball posteriors en profunditat així com en la forma de treballar del seu equip creatiu; principalment fins a 2008 alfOnS Olmo Boronat (lletres i música) i Daniel Olmo Boronat (vesant plàstica del grup).


 
PUBLICIDAD
CANCIONES + EN ESTE DISCO
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM

 

HOY DESTACAMOS
Testimonio

el 12/07/2018

La sonrisa de Víctor Jara, imborrable en mi memoria, quedó atrás. La fila india de prisioneros —manos en la nuca— siguió su marcha.

HOY EN PORTADA
Festival Grec 2018

por Carles Gracia Escarp el 18/07/2018

Coetus presentó su tercer disco de estudio: De banda a banda (Satélite K, 2018) en la Sala Apolo de Barcelona, en el marco del Festival Grec 2018.

 © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

Notas legales

Qué es cancioneros
Aviso legal
• Política de privacidad

Servicios

Contacto
Cómo colaborar
Criterios
Estadísticas
Publicidad

Síguenos

   

 

Acceso profesional