On està el lloc? (VerdCel) [2004]


Aparece en la discografía de
Comentarios

Aquest és un Ep amb 6 temes que eren mostra del treball que s'havia estat fent fins el moment (2004), un document que resumia l'espectacle amb què es va estrenar aquest projecte de VerdCel: "La Cordeta s/e".
"On està el lloc?" és un recull de temes i ja una segona mostra (la primera havia estat una maqueta, Bagatge d'una fusió) del fet musical i plàstic que s'amalgamen als seus treballs. Un digipack amb unes il·lustracions i un fil conductor que mostrava la història d'un primer personatge. El moviment, el paisatge i el viatge s'intuïen ja en els seus continguts; idees que desenvoluparan els seus treball posteriors en profunditat així com en la forma de treballar del seu equip creatiu; principalment fins a 2008 alfOnS Olmo Boronat (lletres i música) i Daniel Olmo Boronat (vesant plàstica del grup).


 
PUBLICIDAD
CANCIONES + EN ESTE DISCO
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

el 15/09/2018

El trovador mexicano Alejandro Filio acaba de lanzar su último disco Trova azul, un disco a guitarras y voz que hoy nos cuenta canción a canción.

HOY EN PORTADA
Nuevo cancionero y discografía

por Pepi Bauló el 29/08/2018

Presentamos el octavo de nuestros cancioneros y discografías anunciados en el marco de nuestro vigésimo aniversario. Martirio —alter ego de Maribel Quiñones—, artista grande y todavía creciendo, aprendiz y maestra, fundamental y fundamentada.

 © 2018 CANCIONEROS.COM, CANDIAUTOR 2010 SL

Notas legales

Qué es cancioneros
Aviso legal
• Política de privacidad

Servicios

Contacto
Cómo colaborar
Criterios
Estadísticas
Publicidad

Síguenos

   

 

Acceso profesional