Discos
Vota: +0


PaisViatge (VerdCel) [2006]


Aparece en la discografía de
Comentarios

PaisViatge és un llibre-cd-dvd. És el primer llarg de VerdCel. Un llarg - com al cinema - amb els elements característics que formen part del seu treball fins el moment: les cançons, la vessant plàstica del còmic il·lustrat i les videoprojeccions pel directe, la poesia, escrita i recitada, i una història que contar.

PaisViatge és una defensa poètica del paisatge, un personatge que ve de la natura, del món del cor, de les emocions i el desordre-harmonia rural; i altre personatge que ve de la ciutat, del món del cap, dels raonaments i l'ordre-caos urbà.
I els personatges es troen i se n'adonen que són hom mateix; la història els creua i de l'impacte en surt una reflexió imperant; ha de viure en harmonia amb aquestes dues dimensions.

PaisViatge és un treball plantejat sobre el paper en dues variables, territorialment parlant "llarg i ample", però guanya altres dimensions quan s'interpreten les seues cançons i les videoprojeccions als directes, o quan escoltem el disc a casa o al reproductor mp3, etc. L'oient prinipalment dota de vida, l'oient fa que prenguen volum, s'animen, s'entrellacen orgànicament per depassar aquestos límits i explicar-nos més enllà del que ens encaixa al territori, ens aporta un nou horitzó, un nou tresor d'una riquesa incomparables, un rerefons de magnífiques arites...el paisatge, aquest fet que hem de conservar i reviscolar, alhora, mai destrossar, mai museificar.

Aquest treball discogràfic s'ha reeditat al 2007 amb un dvd afegit al llibre de 60 pàgines i les cançons del cd (amb un parell de bonus-track: Bitllets i PaisViatge); el dvd conté un directe enregistrat a l'auditori el 14 de febrer de 2007 i que documenta aquest espectacle (amb una acurada posada en escena, les imatges reals i les projectades); també té un clip de la cançó bitllets i una sessió d'algunes de les videoprojeccions.

----







 
PUBLICIDAD
CANCIONES + EN ESTE DISCO
PUBLICIDAD

 

LO + EN CANCIONEROS.COM
PUBLICIDAD

 

HOY DESTACAMOS
Novedad discográfica

por María Gracia Correa el 03/04/2024

El jueves 14 de marzo Mayte Martín presentó en el Teatro de la Maestranza de Sevilla su nuevo espectáculo: Tatuajes. Se trata de una colección de joyas de grandes autores universales llevados magistralmente al territorio particular de la artista. Con este concierto y con el disco que lleva el mismo nombre, rinde homenaje a la canción de autor más global, a la que traspasa fronteras y conforma una parte primordial de la memoria sentimental de diferentes generaciones.

HOY EN PORTADA
Novedad discográfica

por Carles Gracia Escarp el 03/04/2024

Desde los veintiún años la argentina Carmen Aciar es una barcelonesa más, llegó para descubrirse en su arte por las calles de Barcelona, sumando sus propias historias desde que llegó en ese agosto de 2022 para habitar esta ciudad en sus incertidumbres, sus composiciones ya conforman su primer disco Historias mías.

 



© 2024 CANCIONEROS.COM